چگونه می توانیم با اجرای چربی گیر، از گرفتگی لوله ها و چاه فاضلاب جلوگیری کنیم
یکی از آلاینده های معمول در فاضلاب صنایع مختلف همچون رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی، وجود روغن و چربی در پساب خروجی می باشد، در برخی موارد غلظت آلاینده های فوق به قدری بالا است که وم استفاده از یک واحد چربی گیر برای جلو گیری از ایجاد مشکلات بیشتر نظیر (آلودگی محیط زیست و گرفتگی چاه و انسداد) توصیه می گردد استفاده از چربی گیر در آشپزخانه های رستوران ها و تالارها
آشپزخانه های رستوران ها، تالارها و ارائه دهندگان غذا به واسطه استفاده از روغن در هنگام طبخ غذا، پساب چرب بسیار زیادی را تولید می کنند که از طریق خروجی سینک ظرفشویی، ماشین های ظرفشویی و کف شور آشپزخانه (به هنگام شست و شوی آشپزخانه) وارد لوله های فاضلاب شده و منجر به گرفتگی لوله های فاضلابی می گردد.

به همین علت، در اکثر کشورهای دنیا، بسیاری از ارگان های زیست محیطی و شهرداری ها، رستوران ها و آشپزخانه ها را مجبور به استفاده از دستگاه های چربیگیر می کنند تا از گرفتگی لوله ها و شبکه های فاضلاب به واسطه چربی تولید شده جلوگیری نمایند.

چربی گیر فایبرگلاس
چربی گیر

چربی گیر فاضلاب


روش های چربی گیری
در حال حاضر روشهای مختلفی جهت چربیگیر ی استفاده می گردد که عبارتند از:

۱- روش های فیزیکی (ثقلی)

۲- روش های فیزیکی و شیمیایی

 

چربیگیر فاضلاب

از میان انواع پساب های تولیدی، فاضلاب آشپزخانه در رستوران های صنعتی و … حاوی غلظت بالایی از ذرات روغن و چربی و پلاستیک و … می باشند. بهترین و مقرون به صرفه ترین روش تصفیه و چربیگیر اولیه پساب های فوق، استفاده از چربیگیر هااز جنس فایبرگلاس می باشد.

 

کارکرد دستگاه چربی 
جلوگیری از ورود روغن و چربی از فاضلاب به منهول ها و دیواره های چاه جاذب (مسدود شدن و گرفتگی لوله های انتقال و چاه جاذب)
جلوگیری از پر شدن سریع چاه جاذب به دلیل ورود ذرات معلق (نظیر برنج، پلاستیک، درب نوشابه و…)(به دلیل تعبیه یک عدد سبد آشغالگیر در ورودی جریان)
پایین آوردن بار آلودگی فاضلاب برای ورود به مراحل بعد تصفیه خانه (در تصفیه خانه های بتنی و فی – بالا بردن راندمان تصفیه خانه)


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها